Selecteer een pagina

De Trek

De trek Outdoor, al ruim 20 jaar een begrip in de Hoornse binnenstad. Een winkel met uitgebreide sortering in buitensportartikelen en een breed assortiment aan barefootschoenen, o.a. Vivobarefoot. Merrell, Feelmax, Leguano, Joe Nimble en Vibram 5fingers

 

Jan van Ede is wekelijks als Podologisch adviseur op donderdagavond in de winkel in Hoorn aanwezig.
Vanaf februari 2019 ook wekelijks op zaterdag in de winkel in Amsterdam aanwezig.

Omring

Zorgorganisatie Omring biedt haar leden via de Omringpas een korting van 50% op het bezoek aan huis. Meer informatie vindt u op de website van Omring. Graag het verzoek om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u in het bezit bent van een Omringpas.

Samen

Woonzorggroep Samen biedt haar leden via de Samenpas een korting van 50% op het bezoek aan huis. Meer informatie vindt u op de website van Samen. Graag het verzoek om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u in het bezit bent van een Samenpas.

Stichting Loop

Stichting LOOP is een overkoepelend orgaan voor paramedische beroepsgroepen die zich richten op de gezondheid van de voet en houding in relatie tot de voet. Door de kwaliteit van de voet- en houdingszorg te bewaken, borgen en verbeteren, behartigt zij de belangen van de bij haar aangesloten therapeuten.

Jan van Ede is aangesloten bij stichting Loop.

de schoenen van Jan

Naast “de voeten van Jan”™ houd ik mij als Podoloog en voetkundig adviseur, bezig met goed aangemeten schoenen voor senioren met voetproblemen. Waarbij ik aan huis kom om comfort-, diabetici-, semi-orthopedische- of wandelschoenen aan te meten.

Zie voor verdere informatie de website: www.deschoenenvanjan.nl