Selecteer een pagina

De Trek

De trek Outdoor, al ruim 20 jaar een begrip in de Hoornse binnenstad. Een winkel met uitgebreide sortering in buitensportartikelen en een breed assortiment aan barefootschoenen, o.a. Vivobarefoot. Merrell, Feelmax, Leguano, Joe Nimble en Vibram 5fingers

Jan van Ede is wekelijks als Podologisch adviseur op zaterdag in de winkel in Amsterdam van 11:00 tot 17:00 uur en op de donderdagavond in de winkel in Hoorn van 19:00 tot 21:00 uur. 

Voetenreis
Voetenreis

Voetenreis

Marije neemt je op reis mee naar een heerlijke voetreflexmassage om te ontspannen.

Ze heeft geweldige handen, beheerst een fijne techniek en maakt gebruik van haar gevoel om je te helpen ontspannen via je voeten. Echte aanrader om regelmatig van te genieten.

Marije heeft haar praktijk in Den Helder. Meer informatie vindt u hier: www.voetenreis.nl

Omring

Zorgorganisatie Omring biedt haar leden via de Omringpas een korting van 50% op het bezoek aan huis. Meer informatie vindt u op de website van Omring. Graag het verzoek om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u in het bezit bent van een Omringpas.

Samen

Woonzorggroep Samen biedt haar leden via de Samenpas een korting van 50% op het bezoek aan huis. Meer informatie vindt u op de website van Samen. Graag het verzoek om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u in het bezit bent van een Samenpas.

Stichting Loop

Stichting LOOP is een overkoepelend orgaan voor paramedische beroepsgroepen die zich richten op de gezondheid van de voet en houding in relatie tot de voet. Door de kwaliteit van de voet- en houdingszorg te bewaken, borgen en verbeteren, behartigt zij de belangen van de bij haar aangesloten therapeuten.

Jan van Ede is als voetkundig adviseur aangesloten bij stichting Loop. Registratienummer 2019024

de schoenen van Jan

Naast “de voeten van Jan”™ houd ik mij als Podoloog en voetkundig adviseur, bezig met goed aangemeten schoenen voor senioren met voetproblemen. Waarbij ik aan huis kom om comfort-, diabetici-, semi-orthopedische- of wandelschoenen aan te meten.

Zie voor verdere informatie de website: www.deschoenenvanjan.nl